ZWARTE LAND 2: REFERENDUM !

Tijdens de vorig jaar maart gehouden landelijke verkiezingen is, op initiatief van het college, gelijktijdig een referendum gehouden over de mogelijke fusie met Barneveld. Een onderwerp dat eveneens grote belangstelling onder de plaatselijke bevolking genoot. De uitslag daarvan gaf beeld van de mening in het dorp.

Nu staan de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur. Over twee maanden, mogen we weer naar de stembus. De plannen voor de grote loods bestaan nog steeds en de oppositie ertegen is onverminderd groot. Het lijkt ons daarom goed wederom de bevolking te raadplegenen dit keer over de Zwarte Land 2 plannen. Die zijn onomkeerbaar en zullen grote gevolgen hebben voor ons Groene en Gezonde dorp.

Redenen voor ons om het College van B&W te vragen om tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen wederom een referendum te houden. Zie de brief hieronder.

We hebben nog geen reactie gehad van het College, maar wachten die met grote belangstelling af. In de LETOP SCHERPENZEEL van 18 januari kunnen jullie een uitgebreide toelichting lezen.

By Communicatie HSG&G

Secretaris Stichting HSG&G

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *