TE MOOI OM WAAR TE ZIJN

Het eindrapport Participatieproces ‘t Zwarte Land 2

Vlak voor de kerst ontvingen we van de initiatiefgroep Zwarte Land 2 de eindrapportage van het participatieproces. Ook wij hebben als Stichting aan dat participatieproces meegedaan, maar dat was weinig zinvol, omdat we eigenlijk niets hadden bij te dragen aan de inrichting van het bedrijventerrein. Ons gaat het namelijk niet om de inrichting, want we willen hier helemaal geen bedrijventerrein.
De samenvatting van het participatieproces is op de website van de initiatiefgroep te downloaden en het hele rapport kun je daar ook opvragen. Dat hebben we gedaan en we hebben de rapporten doorgenomen. Tot onze spijt kunnen we de rapporten niet met jullie delen, want beide documenten bevatten een Modiform watermerk en een disclaimer waarin expliciet staat, dat de rapporten niet zonder toestemming met derden mogen worden gedeeld. We kunnen er hooguit ons licht op laten schijnen en jullie inzicht geven in de beschikbare informatiebronnen. De video “TE MOOI OM WAAR TE ZIJN” kan je daarbij helpen.

Of het inderdaad allemaal te mooi is om waar te zijn, kan je zelf beoordelen. De links die we in de toelichting bij de video hebben opgenomen kunnen je daarbij misschien helpen.
Bijzondere aandacht vragen we voor een website die wel van de gemeente is, maar niet zo een-twee-drie via de gemeentelijke website is te vinden. Het gaat om de website Samen groeit Scherpenzeel. Daarin wordt uitgebreid ingegaan op de groeiambities van Scherpenzeel. Een groeiambitie die haaks staat op de breed gedragen Toekomstvisie 2030. Die is kennelijk door de gemeente in de wilgen is gehangen. In Scherpenzeel geldt weer: 


  GROEI MOET !

By Communicatie HSG&G

Secretaris Stichting HSG&G

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *